Auala e galue ai le fagu manogi

E tele ituaiga ma gafatia o fagu manogi i luga o le maketi. E pei o fagu pa'u, fagu ta'avale, fagu fa'asalalau vao ma isi. Faatasi ai ma i latou, o le fagu manogi manogi e sili ona lauiloa.
Matou te fa'aoga lelei a matou fagu manogi na'o le sasaina o le vai i totonu o le fagu tioata i luga o matou tino e pei o se puao lelei. Pe na e mafaufau ea pe faapefea? Ma Aisea e filifili ai fagu manogi tioata? Sei o tatou tilotilo i le auala e galue ai le suauu manogi ma pe faʻafefea ona liua lena vai i totonu o le fagu e mafai ona tatou faʻaogaina.
in

1. Faʻafefea ona galue pamu fagu manogi.
E lua la'asaga e fa'afefete ai le pamu manogi. O se faiga faigofie o le liua o le vai i le puao. Fa'ataga matou e fa'amatalaina mo oe i le taimi nei;
Laasaga 1 - Suavai
O le laasaga muamua i le afifiina o mea manogi o le taimi lava e faʻapipiʻiina ai le manogi o se vai, e sasaa i totonu o le fagu tioata. O le manogi o le a i ai i se foliga vai i lenei taimi.
Laasaga 2 - Suavai ile Mist
Ina ia maua mai le vai mai le fagu e pei o se puao i luga o lou pa'u, e tatau ona oomi i lalo le pito i luga o le fagu pa'u po'o le fa'aoso. O le gaioiga lea e toso mai ai le suāuu manogi i luga o se paipa ma fa'asalalau atu i le fa'asu'u o le fagu fa'afefe e pei o se puao. O se fagu fa'afefeteina ua mamanuina ina ia mafai ai e le vai e ui atu i ai, e liua i se puao lelei e ala i le pupuni lava ia.

01
nozzle 1
6
nozzle 2

2.Aisea e filifili ai fagu manogi tioata?
O le manogi o lo'o afifi i fagu mata'eta'e e mafai ona fa'atumauina le manogi i le mama e mafai. O le isi itu taua o fagu tioata e faauo i le siosiomaga ma toe faʻaaogaina.
A mae'a ona faitau ia mea, atonu e faigofie ona e malamalama i fagu manogi ma fagu fagu manogi. Afai ei ai ni au fesili fa'amolemole fa'afeso'ota'i sa'o mai. I le avea ai o se faʻapolofesa faʻapolofesa fagu ipu tioata e tele ituaiga eseese o fagu manogi i foliga eseese ma lanu. Matou te tuʻuina atu tali faʻapolofesa ma oloa maualuga.

image7

Taimi meli: Mati-08-2022

Taimi meli:03-08-2022
  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • Tuu lau Feau