Le fagu manogi sili ona fa'atau atu i le maketi i Sasa'e Tutotonu

Ole pito sili ona telē ole siosiomaga ole Sasa'e Tutotonu:

O Sasa'e Tutotonu o lo'o i Asia i sisifo ma Aferika i matu sasa'e. O le Teropika o Kanesa e ui atu iinei ma e pulea e le fusi o le mamafa o le subtropical high pressure. E magoto le ea i le tausaga atoa, e tau le tau timuga, ma e mago le tau. O lo'o i ai toafa tetele i luga o le fogāeleele, e la'ititi la'au ma sina vai.

Ona o le natura o le siosiomaga i Sasaʻe Tutotonu, o mea manogi e maualuga le manaʻomia ma ua avea ma mea e manaʻomia.

IMG_2067 

Su'esu'ega Maketi Sasa'e Tutotonu:

O faʻatonuga i le maketi i Sasaʻe Tutotonu e matua tele, ma o le faʻatauga e sili atu le maualuga nai lo o atunuʻu lautele o Asia. O le eseesega o tau i le va o vaega o oloa o loʻo faʻamauina i le va o le 6% ma le 30%, lea e matua fesoasoani i le faʻalauteleina o pisinisi a Saina i maketi i fafo.

O fefaʻatauaʻiga i Sasaʻe Tutotonu o se vaega taua o fefaʻatauaiga a le lalolagi. Faʻavae i luga o uiga maketi o Sasaʻe Tutotonu, o se gaosi tioata i Saina,Fagu manogio lo'o toaga fo'i i le maketi i Sasa'e Tutotonu. E ala i lo matou poto masani i maketi, tele o tusitusiga ma suʻesuʻega, matou te fautuaina nisi fagu manogi o loʻo faʻatau lelei i Sasaʻe Tutotonu. , Ou te faʻamoemoe e mafai foi ona fesoasoani i na uo e faʻatau fagu manogi.

 E001-50ML-7

O le manogi na afua mai i le Peninsula Arapi. I le amataga o le silia ma le 4,000 tausaga talu ai, sa masani ai tagata Aikupito anamua i meatotino o mea manogi ma le saunia o vai manogi, ma iloa le faʻaogaina o vai manogi eseese i taimi eseese, ma o lenei tu masani o loʻo faʻaauau pea e oʻo mai i aso nei. O lenei alofa ma le mata'utia i mea manogi e le gata ina vaaia i soo se mea i le olaga i aso taitasi, ae ua avea foi ma se vaega taua o aganuu a Arapi.

E tusa ai ma le afifiina, o le suauu manogi masani o le a filifili e mamanuina fagu manogi ma uiga faaleatunuu, itulagi ma aganuu, ma o le lanu o le tele o auro samasama, o lona uiga e taua tele e pei o auro; a'o manogi vai e masani ona fa'aogaina fagu manogi faigofie, fa'aonaponei ma fa'aonaponei.

1.Golden Matagofie Matagofie Suasu LIquid / Fagu Suauu

O le teuteuga auro e lagona ai le matagofie o le fagu atoa, ma o tagata faatau i Sasaʻe Tutotonu e fiafia i lanu auro e pei ona latou fiafia i auro. O se fagu manogi auro ma matagofie e mafai ona sili atu le fiafia.

Fa'aoga lautele mo suau'u taua, fa'afefeteina o le ea, mea manogi, pulumu potu, fagu fagu lauulu, fa'aulu tino, puao aluga, aromatherapy, toner, DIY mea matagofie ma isi fa'afefiloi.

2. Refillable Faigofie Ae MatagofieLeleiMistStataloMatausau manogi Bottle

O le tino o le fagu e masani lava ona faigofie, e aunoa ma le tele o teuteuga, ma o le fausaga geometric e faigofie tele. Fa'atasi ai ma le tapuni teisi teisi. Fai le fa'ailoga atoa o se lagona faigofie ma fa'alelei.

3.Vintage Gaogao Refillable Sugaani Atomizer Glass Fagu

O le mamanu o fagu manogi e masani lava ona aofia ai uiga nei: O le mea muamua o le faʻatinoga: ona o le manogi e faʻafefeteina, o le gutu o le fagu manogi o le a laʻititi, lea e mafai ai ona umi le manogi o le manogi, ma e mafai ona sasaa i fafo mo le faʻaaogaina. E faigofie fo'i ona fa'atonutonu le fua ma 'alofia le fa'aleagaina. O le vaega lona lua o le feavea'i: O mea manogi o se mea feavea'i, ma a manatu i lona lava natura masani, o le afifiina o mea manogi e le gata e tatau ona la'ititi ma faigofie, ae ia matagofie ma matagofie e avea o se mea fa'apitoa. O se fagu manogi masani e mafai ona gafatia e 30ml 50ml 100ml. O le vaega lona tolu o le faigofie o le faʻaogaina: o le pusa o le fagu manogi e tatau ona mamanuina ina ia faʻaaogaina e tagata mo le taimi muamua, e mafai ona latou faʻamasino pe faʻafefea ona faʻaogaina, pe oomi pe feliuliuaʻi. I aso nei, e masani ona i ai auala eseese e pei o le siiina o le tapuni, ituaiga pusi, ituaiga faʻapipiʻiina o taga ea, ma le tuʻuina atu.

 

Osi fagu manogi polo, pe a fa'aoga, oomi le taga ea ma o le a sausau le manogi i le puao.

4.Ofa'ailogaSfa'amau Clear GteineStataloBottlemaFalesu'esu'e Clear GteineStataloBottle

O fagu manogi faigofie nei e lua e alofagia foi e tagata faʻatau i Sasaʻe Tutotonu. O foliga o le fagu manogi e matua'i mauoa, ma o mea manogi taitasi ei ai lona lava fagu foliga e ese mai isi. O nei ituaiga e 2 e iai laina aulelei, Pusa lelei, faigofie ma le fa'afefe. O foliga e pulea foi e se sitaili faigofie O se sitaili e aoga . 

Afai e te fiafia foi ia matou oloa, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi vave.


Taimi meli:Iul-08-2022

Taimi meli:07-08-2022
  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • Tuu lau Feau