PËR NE

Ndjekja e një cilësie të shkëlqyer

Rich Packaging një prodhues i specializuar në prodhimin e shisheve të qelqit, i vendosur në Parkun Industrial Glass, qytetin Xuzhou, Provinca Jiangsu, Kinë, i cili prodhon dhe tregton ambalazhe posaçërisht për konsumatorin. Produktet përfshijnë shishe parfumi, shishe locioni, kavanoza kremi, shishe vaji esencial, shishe shpërndarëse, kavanoza qirinjsh dhe aksesorë përkatës. Me përvojën e bollshme të prodhimit, mbështetjen teknike profesionale, Efiçiente & Kreative ka qenë gjithmonë themeli i kompanisë sonë ndër vite. Misioni ynë është ofrimi i zgjidhjeve optimale, standardeve më të mira të cilësisë dhe çmimeve më konkurruese për klientët. me synimin për t'u bërë një partner serioz dhe i besueshëm.

 • t018cb2aba808951aa21
 • Manufacturer

  Prodhuesi

  Prodhues profesionist i shisheve të qelqit gati 10 vjet.

 • Quality

  Cilësia

  Sistemet strikte të kontrollit të cilësisë dhe departamenti i inspektimit sigurojnë cilësi të përsosur të të gjitha produkteve tona.

 • Customization

  Përshtatje

  Ekipi profesional i projektimit dhe aftësia e plotë e prodhimit të zinxhirit të industrisë, ju ofrojnë shërbim të personalizuar me një ndalesë.

 • Service

  Shërbimi

  Ekipi me përvojë i shërbimit dhe ekipi i fortë i mbështetjes së prodhimit i ofrojnë klientit shërbim porosie pa shqetësime.

REKOMANDONI PRODUKTET

Lumturia është një parfum i shpirtit.

Lini Mesazhin Tuaj