Fa'afefea ona Filifilia se Fagu Suamu Maualuga (Mataupu Lelei)

1. Pa'epa'e: Leai se lanu taua e mana'omia mo tioata manino.
2. Bubbles: E faʻatagaina se numera o pulu o se lautele lautele ma umi, aʻo faʻafefe e mafai ona tuʻia i se nila uamea e le faʻatagaina.
3. Pa'u mama: e faasino i tioata e le tutusa le liusuavai. Mo tioata e la'ititi ifo ile 142L, e le sili atu ile tasi ile umi ole 1.0mm pe itiiti; mo tioata ma se gafatia o 142 ~ 284mL, e le sili atu i le 1.5mm le umi. Tasi, o le manino o le 1/3 o le ipu tino e le faʻatagaina ona i ai.
4. Vaega eseese: Fa'asino i lapisi opaque granular, le umi e le sili atu i le 0.5mm ma e le sili atu ma le tasi.
5. Fagu gutu roundness: e faasino i le fagu gutu e le lapotopoto, ma le lautele eseesega e le sili atu i le 0.7 ~ 1.0mm.
6. Streaks: E le fa'atagaina ona va'aia va'aiga va'aia ile mamao ole 3mm.
7. Vaʻavaʻavaʻa maualalo o le maualuga o le fagu (tulaga maualuga o le ipu): O le maualuga o le eseesega o se fagu e le sili atu i le 1.0 ~ 1.5mm.
8. Eseesega mafiafia gutu fagu: e le sili atu i le 0.5 ~ 0.8mm.
9. Fa'ailoga tipi: Fa'asino i fa'ailoga tipi po'o fa'ailoga centipede, o le umi e le sili atu i le 20-25mm, o le lautele e le sili atu i le 2.0mm, e le sili atu ma le tasi, e sili atu i le pito i lalo o le fagu, pe pa'epa'e. ma iila, ma e le faatagaina e sili atu i le 3mm.
10. Die-lomitusi: O le tino fagu e le o vaʻaia ma le mamanu o le faʻamaumauga, ma e le faʻatagaina pe a faʻaalia mai se vaaiga ulu.
11. O le tino fagu e mafolafola: e faasino i le le tutusa o le tino fagu, ma e le faʻatagaina ona maua se vaaiga manino o le tino fagu.
12. Osi ma valu: O le sasa e faasino i le fete'ena'i i le va o le lautele o le fagu tioata ma le fagu tioata, ma tu'u ai fa'ailoga leaga i le tino o le ipu, lea e mautinoa lava e le fa'atagaina i luga o se mea mafolafola. O le sasa e faasino i ma'ila o lo'o totoe i luga o le tino o le fagu pe a feto'ai fagu tioata. E le faatagaina le iila.

oval shaped perfume bottle
perfume bottles

Taimi meli: Oke-22-2021

Taimi meli:10-22-2021
  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • Tuu lau Feau